Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ινδία: Πέθανε στο γάμο της και η αδερφή της παντρεύτηκε τον γαμπρό

Η αδελφή της νύφης πήρε τη θέση της και να παντρεύεται τον γαμπρό στην ίδια τελετή, αφού οι οικογένειες αποφάσισαν να συνεχιστούν κανονικά οι γαμήλιοι εορτασμοί.

Η Surbhi υπέστη καρδιακή ανακοπή στην τελετή που γινόταν σε πόλη της επαρχίας Uttar Pradesh, αφού είχε ανταλλάξει τις εθιμοτυπικές λουλουδένιες γιρλάντες με τον γαμπρό Manjesh Kumar, σύμφωνα με το τελετουργικό της ινδουιστικής τελετής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατρός από κοντινό χωριό κλήθηκε στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, αντί να θρηνήσουν τον χαμό της γυναίκας και να τελειώσουν εκεί οι γαμήλιες διαδικασίες, οι οικογένειες του ζευγαριού συμφώνησαν να συνεχίσουν με τη γαμήλια τελετή και να αντικαταστήσουν τη νύφη με την αδελφή της, Nisha.

Έβαλαν τη σορό της Surbhi σε ένα άλλο δωμάτιο ενώ οι γαμήλιοι εορτασμοί συνεχίστηκαν κανονικά και αργότερα αποτέφρωσαν τη νεκρή. Ένας από τους θείους της νεκρής είπε στη MailOnline ότι ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για την οικογένεια να συνεχίσουν με τον γάμο. «Μία κόρη ήταν νεκρή στο ένα δωμάτιο και ο γάμος της άλλης κόρη διοργανωνόταν στο άλλο. Ποτέ δεν είχαμε βιώσει τόσο ανάμικτα συναισθήματα. Η θλίψη για τον θάνατό της και η ευτυχία του γάμου δεν έχει ακόμη κατακαθίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ένα πτώμα ήταν στο ένα δωμάτιο και μία νύφη προετοιμαζόταν στο άλλο» ανέφερε ο αδερφός τους, συμπληρώνοντας ότι «δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Οι δύο οικογένειες όπως φαίνεται έκατσαν και συζήτησαν μετά τον θάνατο της πρώτης νύφης, και αποφάσισαν ότι η μικρή της αδερφή πρέπει να παντρευτεί τον γαμπρό.

https://youtu.be/ok_0MMcGgwk

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ