Κόσμος

Κύπρος: 470 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (11/04) 470 κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο.

  • Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 272.
  • 225 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 57 σε σοβαρή κατάσταση.
  • Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 55,096 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
  • 470 (ποσοστό θετικότητας: 0,85%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 51,505.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα - Τουρκία - ( ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΦΩΤΟ.)
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι ενισχύουν το "CASUS BELLI" - Μας απαγορεύουν την διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων σε νησιά μας στο Αιγαίο απειλώντας με επέμβαση!

Για Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μας προετοιμάζουν οι Τούρκοι, ώστε να μας αναγκάσουν να διαπραγματευτούμε επί του...