Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ξανθός- ΣΥΡΙΖΑ: "Τα σενάρια περί διασπάσεων δεν έχουν καμία βάση"

«Τα σενάρια περί διασπάσεων δεν έχουν καμία βάση. Είναι λογικό να υπάρξουν παρεμβάσεις από ομάδες στελεχών που καταθέτουν τον προβληματισμό τους. Δεν πρόκειται όμως για εσωκομματικά χτυπήματα και μαχαιρώματα, ούτε ο επικεφαλής και η ηγεσία αμφισβητείται. Ούτε κανείς θέλει να επανέλθουμε στο 3%», σημείωσε ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό North.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολυτασικό κόμμα, που έχει ανάγκη να κάνει σοβαρό αναστοχασμό και να αποτιμήσει την κυβερνητική του θητεία προκειμένου να παρουσιάσει ένα ελκυστικό πολιτικό αφήγημα.

Ξανθός: Να γίνει σοβαρή συζήτηση για τα λάθη στη δεύτερη φάση της πανδημίας
Ο κ. Ξανθός τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος της αγοράς προκειμένου, να στηριχθούν, όπως είπε, οι πληττόμενοι κλάδοι και υπογράμμισε, παράλληλα, την ανάγκη για διαρκή εγρήγορση.

Τέλος, υποστήριξε ότι «θα πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή αποτίμηση των λαθών και των προβληματικών χειρισμών που έγιναν στο δεύτερο κύμα, όχι για να ποινικοποιήσουμε την πολιτική, την επιστήμη, την ιατρική -που έχει επιχειρηθεί από διάφορες πλευρές στη λογική της μετάθεσης ευθυνών- αλλά για να βγάλουμε τα συμπεράσματα που πρέπει και να προετοιμαστούμε για μια επόμενη φάση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ