Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ ξεκινούν ασκήσεις κοντά στα ρωσικά σύνορα

Οι Ειδικές Επιχειρησιακές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν επί του παρόντος κοινές ασκήσεις στην Εσθονία, σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου των Εσθονικών Αμυντικών Δυνάμεων.

Τα αεροσκάφη Air Force US MC-130J Commando II και CV-22 Osprey, τα οποία έχουν ανατεθεί στην πτέρυγα 352d Special Operations, US Navy SEALS και US Air Force Special Tactics Operators που έχουν αναπτυχθεί στην Εσθονία για να δημιουργήσουν συνθήκες για ταχεία αντίδραση σε επικείμενες επίγειες απειλές ,αεροπορικές και θαλάσσιες δυνατότητες για την ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας.


Τον επόμενο μήνα, τα αεροσκάφη CV-22B Osprey και MC-130J των Ηνωμένων Πολιτειών θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές πτήσεις στον εναέριο χώρο της Εσθονίας.

Αυτή η διμερής άσκηση δείχνει την ικανότητα των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων της Εσθονίας και των ΗΠΑ και άλλων συνιστωσών, να αναπτύξουν και να ανταποκριθούν σε μια κρίση σε αυτόν τον τομέα ευθύνης.

Οι δυνάμεις της Εσθονίας και των ΗΠΑ διεξάγουν κοινές ασκήσεις για περαιτέρω ετοιμότητα και δυνατότητες ανταπόκρισης στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας. Αυτές οι ασκήσεις ενσωματώνουν τις δυνατότητες SOF(Δυνάμεις Ειδικών Αποστολών) και των δύο εταίρων χωρών με τις συμβατικές αποστολές δύναμης και βελτιώνουν τις προοπτικές συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ