Κόσμος

Είδε φίδι να μπαίνει στο υπόγειό του- Απίστευτος ο τρόπος που το έβγαλαν (βίντεο)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μπορέσουν να πιάσουν ένα μεγάλο φίδι που είχε… χωθεί στο υπόγειο ενός σπιτιού, καθώς το ερπετό δεν… ανταποκρινόταν στις προσπάθειες που έκαναν οι διασώστες. Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή και απλών πολιτών για να τα καταφέρουν.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας από την Ταϊλάνδη ήταν έτοιμος να μπει στο σπίτι του, ωστόσο, μόλις ανέβαινε τα σκαλιά είδε μία μεγάλη κόμπρα να εισβάλει γρήγορα προς το υπόγειο της οικίας του. Άμεσα κάλεσε τους ειδικούς, προκειμένου να την πιάσουν και να την επαναπροωθήσουν σε ασφαλέστερο περιβάλλον.

Οι ειδικοί προσπάθησαν να την τραβήξουν από το σημείο που είχε κρυφτεί. Για τον λόγο αυτό, έριξαν νερό στις τρύπες που υπήρχαν, ούτως ώστε να προκαλέσουν την έξοδό της και να την πιάσουν. Ωστόσο, το φίδι δεν έδειξε κανένα σημείο.

Για τον λόγο αυτό και με την συμβολή των γειτόνων, οι διασώστες άναψαν δύο κεριά και τα έβαλαν κοντά στα σίδερα που ήταν στα θεμέλια. Αυτό προκάλεσε μεγάλη θερμοκρασία, την οποία δεν άντεξε η κόμπρα. Έτσι, μόλις… ξεμύτισε, οι διασώστες την έπιασαν και την έβαλαν σε ειδικό σάκο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ