κλουβί ταραντούλας
Κόσμος

Πήγε να βγάλει την ταραντούλα από το κλουβί και αυτή το έσκασε!

Ακολούθησε αναστάτωση στο σπίτι.

Μία ιδιαίτερη… περιπέτεια είχε μία οικογένεια πριν από μερικές εβδομάδες, μια και ο πατέρας θέλησε να βγάλει την ταραντούλα από το κλουβί της. Ωστόσο, σχεδόν άμεσα έχασε τα ίχνη της, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο δυτικό Σάσεξ της Αγγλίας. Μία γυναίκα με τον άντρα της αποφάσισε να αγοράσουν μία ταραντούλα για τον 6χρονο γιο τους. Μάλιστα, όπως υποστήριξε η γυναίκα, στο κατάστημα που πήραν το έντομο έδειχνε ιδιαίτερα… φιλικό, αλλά μέσα σε λίγες μέρες όλα… άλλαξαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μικρός της γιος τους ζήτησε να βγάλουν την ταραντούλα από το κλουβί της, προκειμένου να την δείξει στους φίλους του. Ωστόσο, κάπου εκεί πήγε λίγο… λάθος το σκηνικό. Βλέπετε, ο πατέρας του παιδιού έκανε τις… κινήσεις, αλλά μόλις έβγαλε την ταραντούλα, αυτή έφυγε από τον έλεγχο του, ανέβηκε το χέρι του και έφτασε στην πλάτη του.

Άμεσα ο άνδρας έπεσε στο έδαφος, προκειμένου να… λυθεί η «πολιορκία» που είχε δεχθεί από την ταραντούλα, την στιγμή που τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, στην… μάχη έπεσε και ο μεγάλος γιος της οικογένειας, με ένα ξύλο, για να πάρει το έντομο από την πλάτη του πατέρα του.

Αν και φαίνεται πως καταφέρνει να… κερδίσει τη «μάχη», η ταραντούλα βρήκε και πάλι τον τρόπο για να φύγει από το ξύλο και να πέσει και πάλι στην πλάτη του άνδρα, ο οποίος δεν μπορούσε να κουνηθεί από το έδαφος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ