Ρωσίδα περνάει το δρόμο
Κόσμος

Άγιο είχε γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο στην Αγία Πετρούπολη

Ένα τρομερό περιστατικό έγραψε ένας οδηγός με την κάμερα που ήταν συνδεδεμένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου του, όταν μία γυναίκα θέλησε να περάσει πεζή τον δρόμο, εν μέσω… κίνησης, αλλά δεν κοίταξε ποτέ το αντίθετο ρεύμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες σε δρόμο της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία. Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, ο οδηγός που έγραψε το περιστατικό ήταν εν μέσω κίνησης στον δρόμο, όταν αντίκρισε την γυναίκα να ετοιμάζεται να αφήσει το πεζοδρόμιο για να περάσει στην αντίθετη… όχθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πρώτο μισό της διαδρομής της όλα πήγαν μία… χαρά, καθώς τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα εξαιτίας της κίνησης. Έτσι, η γυναίκα έφτασε με… άνεση μέχρι την μέση, αλλά δεν έδειξε διάθεση να… κόψει την πορεία της ή να κοιτάξει στο αντίθετο ρεύμα.

Μάλιστα, συνέχισε κανονικά, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα έπαθε σοκ μ’ αυτό που της συνέβη. Συγκεκριμένα, από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν με ταχύτητα ένα βαν, το οποίο δεν είχε ορατότητα για να δει την γυναίκα να πλησιάζει. Ωστόσο, ο οδηγός είχε τρομερά αντανακλαστικά και κατάφερε να σταματήσει το αμάξι, μία… ανάσα πριν χτυπήσει την γυναίκα, η οποία από την τρομάρα της δεν κατάφερε να φύγει, αλλά έπεσε στο έδαφος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ