Επική τούμπα
Κόσμος

Δύσκολη υπόθεση το πλύσιμο του αυτοκινήτου!

Έτσι, βρέθηκε σε… σταθμό που προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία σε όποιον θέλει να το κάνει μόνος του, χωρίς να το πάει σε πλυντήριο αυτοκινήτων όπου θα το αναλάμβαναν καθαριστές.

Η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της, έβαλε την απαραίτητη… σαπουνάδα και στην συνέχεια πήρε στα χέρια της το λάστιχο με το νερό, που είχε ενσωματωμένο το ειδικό… πιστόλι, το οποίο πετάει με δύναμη το υγρό στο αμάξι. Ωστόσο, δεν είχε υπολογίσει την πίεση, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα απολαυστικό στιγμιότυπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, μόλις η γυναίκα ξεκίνησε να ρίχνει νερό, η πίεση την… ανάγκασε να χάσει τον έλεγχο και την ισορροπία της. Έτσι, βρέθηκε στο έδαφος και έπειτα από πολλές τούμπες μπόρεσε τελικά να σηκωθεί και να συνεχίσει την.. δουλειά της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε βενζινάδικο στην Αγία Πετρούπολη στην Ρωσία. Πρωταγωνίστρια του επικού βίντεο ήταν η Άννα Ζάκοβα, 32 ετών, η οποία σχολίασε: «Το νερό ήταν πολύ δυνατό και μου πήρε πάνω από τρεις προσπάθειες για να μπορέσω να ανακτήσω τον έλεγχο».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ