Κόσμος

Επιβάτες αεροπλάνου "ήρθαν στα χέρια" επειδή δεν ήθελαν να βάλουν μάσκα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν με αεροσκάφος επιβάλλεται να φορούν μάσκα προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζει η αεροπορική εταιρεία KLM κατά του κορονοϊού.

Βίντεο με δύο αγγλόφωνους επιβάτες να έρχονται στα χέρια λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το αεροδρόμιο Σίπχολ της Βρετανίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο άνδρες αρνούνται να φορέσουν μάσκες, ενώ επιτίθενται και φραστικά και με μπουνιές σε άλλους συνταξιδιώτες τους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της KLM στο ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι δύο επιβάτες φαίνονται μεθυσμένοι ενώ στο βίντεο αποτυπώνεται ο καβγάς στη διάρκεια της πτήσεις. Ορισμένοι συνταξιδιώτες ακούγονται να τους φωνάζουν να σταματήσουν: «Υπάρχουν παιδιά εδώ».

Ημίγυμνος, ο ένας εκ των δύο, δέχεται μια γροθιά στο πρόσωπο από έναν συνεπιβάτη στον διάδρομο και λίγο αργότερα τον καθηλώνουν στο πάτωμα του αεροσκάφους.

Οι δύο ταραξίες απομονώθηκαν από τους συνεπιβάτες και συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία μετά την προσγείωση του αεροσκάφους της KLM.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Προειδοποίηση Μπίμπι σε Ερντογάν: Ισραηλινά μαχητικά διέλυσαν την αεροπορική βάση της «νέας» Συρίας 70 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα

Ηχηρό ράπισμα του Ισραήλ στην Τουρκία. Οκτώ ισραηλινοί πύραυλοι ισοπέδωσαν στρατιωτική βάση στη Συρία, αμέσως μετά την...