Κόσμος

Μέρκελ σε Ερντογάν: Σταμάτα αμέσως την επίθεση στη Συρία

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Ερντογάν να σταματήσει αμέσως την επίθεση στη Συρία, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν κατόπιν αιτήματος του Τούρκου προέδρου.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να σταματήσει αμέσως τη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.

«Η καγκελάριος τάχθηκε υπέρ της άμεσης λήξης της στρατιωτικής επιχείρησης», ανέφερε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, σε ανακοίνωσή της.
Η τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ-Ερντογάν έγινε κατόπιν αιτήματος του Τούρκου προέδρου, δήλωσε η εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...