Κόσμος

Έστειλε καρτ ποσταλ το 1993 και έφτασε… την προηγούμενη εβδομάδα

Ένα μυστήριο ελπίζει να λύσει μια γυναίκα από το Ιλινόις καθώς έλαβε μια ταχυδρομική κάρτα από το Χονγκ Κονγκ μετά από 26 χρόνια, όταν άνοιξε στο γραμματοκιβώτιό της την περασμένη εβδομάδα.

Η Kim Draper είπε στο CNN ότι σκέφτηκε ότι απλά η κάρτα είχε παραδοθεί σε λάθος σπίτι, όταν έφτασε στις 8 Ιουλίου.

"Όταν το κοίταξα για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι για έναν από τους γείτονές μου που δεν ήξερα, γιατί ήταν σε πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε η Draper. «Όταν όμως το κοίταξα καλύτερα και άρχιζα να το διαβάζω, σοκαρίστηκα καθώς η κάρτα εστάλη το 1993′. Ήταν με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1993».

Η ταχυδρομική κάρτα απεικόνιζε παραδοσιακά κινεζικά σκάφη και ως παραλήπτης αναγραφόταν οι Leena και Muhammad Ali Kizilbash.

Το μήνυμα στην κάρτα ξεκίναγε ως εξής: «Περνάω καλά σε αυτό το εξαιρετικά κοσμοπολίτικο μέρος» και κλείνει »Θα σας δω σύντομα παιδιά, ο μπαμπάς σας».

Η Draper δήλωσε ότι ζει σε αυτό το σπίτι στο Ιλινόις με το σύζυγό της και τον 12χρονο γιο της για σχεδόν τέσσερα χρόνια. »Η κάρτα έφτασε πράγματι στη σωστή διεύθυνση – αλλά μόλις 1/4 του αιώνα αργότερα», είπε χιουμοριστικά.

Η Draper στην προσπάθειά της να βρει το ζευγάρι, ρώτησε τον πρώην ιδιοκτήτη από τον οποίο αγόρασαν το σπίτι αλλά και εκείνος δεν τους ήξερε το ζευγάρι, αλλά σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να νοίκιαζαν παλαιότερα το σπίτι.

Επίσης, τα ονόματά τους δεν εμφανίζονταν στα ηλεκτρονικά αρχεία φορολογίας ακινήτων.

Μετά από έρευνα στο Facebook και από τη δημοσίευση της ιστορίας στην τοπική εφημερίδα, δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα, με το μυστήριο της κάρτας να μένει άλυτο…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ