Κόσμος

Προσοχή σκληρές εικόνες! Εξερράγη το κεφάλι της την ώρα του χειρουργείου


Ένα πραγματικά απίστευτο και ταυτόχρονα τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στην Ινδία, όταν το κεφάλι της «εξερράγη» κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αφαίρεση δηλητηρίου που είχε καταναλώσει.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης Αλιγκάρ στην Ινδία, μετά από κατανάλωση δηλητηρίου το οποίο μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν ξέρουν τι είναι.

Σύμφωνα με την Mirror, οι γιατροί επιχειρούσαν να «αφαιρέσουν από το στομάχι της το δηλητήριο» όταν σημειώθηκε η «έκρηξη» και ενώ της είχαν τοποθετήσει στο στόμα ένα σωλήνα αναρρόφησης.

Οι γιατροί υποστηρίζουν πως πιθανώς η ασθενής να είχε καταπιεί ουσία, η οποία «πυροδοτήθηκε» από τη διαδικασία της πλύσης στομάχου, κατά την οποία ένας σωλήνας χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει όλες τις τοξικές ουσίες. Έπειτα μία μικρή ποσότητα αλατούχου διαλύματος εισάγεται στο στομάχι και τότε «τραβιέται» ξανά έξω για να αφαιρεθούν οι τοξικές ουσίες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής γιατρό της επέμβασης «μία έκρηξη έγινε στο στόμα της και φλόγες μαζί με καπνό βγήκαν από αυτό, καθώς η ομάδα γιατρών προσπαθούσε να αφαιρέσει το δηλητήριο από το στομάχι της. Παρακολουθούμε συνεχώς το βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας και πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία της ιατρικής» αναφέρει. .

Όσο για τα αίτια του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού που ακόμα δεν γνωρίζουμε πως έγινε, θα υπάρξει βοήθεια από τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ώστε να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια

Προσοχή σκληρές εικόνες
https://metro.co.uk/video/embed/1927104

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ