Κόσμος

Μεθυσμένος κρεμάστηκε ανάποδα σε κολόνα 30 μέτρων - Είδαν και έπαθαν για να τον κατεβάσουν (εικόνες)

Εμπνευσμένος από το σενάριο των ταινιών “Hangover”, ο απίθανος τύπος έμεινε κρεμασμένος ανάποδα σε κολόνα 30 μέτρων για περισσότερες από έξι ώρες, προσπαθώντας μεθυσμένος να ανέβει στην κορυφή.

Αποφασισμένος να γίνει το «πρόσωπο της ημέρας» φαίνεται πως ήταν ένας Κινέζοςμεσήλικας από την πόλη Καομιάο, ο οποίος αφού ήπιε τα ποτάκια του σε ένα τοπικό κατάστημα, στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει λίγη αδρεναλίνη στην ζωή του και να σκαρφαλώσει στην κορυφή μίας κολόνας ύψους τριάντα και πλέον μέτρων.

Ο απίθανος πρωταγωνιστής της υπόθεσης, όμως, λογάριαζε χωρίς τις βουλές του αλκοόλ, καθώς στην κατάσταση που βρισκόταν ήταν πραγματικά αδύνατο να καταφέρει να πατήσει στην κορυφή της κολόνας.

Έτσι αφού έφτασε στα μισά της διαδρομής του, ξαφνικά έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί κρεμασμένος ανάποδα από τεράστιο ύψος και με το κίνδυνο μοιραίας πτώσης να είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Μάλιστα, το περιστατικό έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα τοπικά νέα, καθώς διαδραματίστηκε ακριβώς στο κέντρο της πόλης, με εκατοντάδες ανθρώπους να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις προσπάθειες των διασωστών να προσεγγίσουν τον άντρα και να τον κατεβάσουν με ασφάλεια.

Τελικά, μετά από έξι (!) ολόκληρες ώρες, με τη βοήθεια ενός κλιμακοφόρο οχήματος, οι πυροσβέστες κατάφεραν να ξεκρεμάσουν τον μεθυσμένο άντρα, ο οποίος στο μεταξύ είχε ανακτήσει την αίσθηση με τον γύρω κόσμο και παρακαλούσε τους διασώστες να κάνουν πιο γρήγορα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ