Κόσμος

Η selfie που έγινε εφιάλτης - Πήρε πόζα και την πήρε το κύμα (βίντεο)

Γλίτωσε από θαύμα - Κατατρόμαμαξαν οι παρευρισκόμενοι

Αυτή την selfie που έμεινε ανολοκλήρωτη δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή της μια τουρίστρια

Ένα δραματικό βίντεο κατέγραψε την στιγμή που μια νεαρή τουρίστρια θέλησε να ποζάρει για φωτογραφίες σε ένα γραφικό βράχο στο Μπαλί, χωρίς να δει το τεράστιο κύμα που ερχόταν καταπάνω της.

Η νεαρή γυναίκα παρά τρίχα γλύτωσε τον θάνατο όταν το κύμα έσκασε με ορμή επάνω της, στο τουριστικό «Δάκρυ του Διαβόλου» στο ινδονησιακό νησί Νούζα Λέμπογκαν.

https://youtu.be/A74mWkci-OI

Με τα χέρια της απλωμένα για να δείξει το απίστευτο σκηνικό, αυτό που αρχικά μοιάζει με την τέλεια φωτογραφία καταλήγει σε παρ’ ολίγον τραγωδία όταν το κύμα την ρίχνει κάτω. Στο βίντεο ακούγονται και οι κραυγές και οι φωνές τρόμου των συγκλονισμένων θεατών.

Ευτυχώς, όμως, η γυναίκα σώθηκε με μερικές γρατσουνιές.

Η τουρίστρια γλύτωσε από θαύμα με μερικές μόνο γρατσουνιές

Το απίστευτο βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα και έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια σελίδα στο Instagram με έδρα το Μπαλί μοιράστηκε επίσης το βίντεο, μαζί με μια φωτογραφία της τραυματίας που μεταφέρθηκε με ασφάλεια παό έναν άνδρα λίγα δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό. «Προσοχή! Προσοχή! Σας παρακαλώ κάντε like και μοιραστείτε αυτό το βίντεο ώστε να καταλάβουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι πόσο επικίνδυνο είναι να στέκεστε τόσο κοντά στα κύματα. Μπορείτε να έχετε μια θαυμάσια θέα και 20 μέτρα πιο μέσα» αναφέρει στην λεζάντα. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 75.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ