Κόσμος

ΣOK: Γυναίκα κοιμόταν ενώ το σπίτι της έπεφτε από το λόφο! (εικόνες)

Γυναίκα στη Καλιφόρνια σώθηκε από θαύμα, όταν τράβηξαν από το ερείπιο το σπιτιού της, το οποίο κατρακύλησε 70 μέτρα από ένα λόφο εξαιτίας κατολίσθησης της λάσπης.

Η λάσπη κατάφερε να ξεχωρίσει το σπίτι από τα θεμέλια του οδηγώντας το να συρθεί για αρκετά μέτρα κάτω από το λόφο που βρισκόταν, μέχρι που έπεσε πάνω σε ένα διπλανό σπίτι, σύμφωνα με αναφορές από τις τοπικές αρχές.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η γυναίκα κοιμόταν και ανακαλύφθηκε από την ομάδα διάσωσης που παρατήρησε ένα χέρι να εξέχει από τα συντρίμμια. Η ίδια βρισκόταν καλυμμένη με λάσπη σε όλο της το σώμα, ενώ είχε εγκλωβιστεί στα ερείπια.

Σοκ: Γυναίκα κοιμόταν ενώ το σπίτι της έπεφτε από το λόφο [εικόνες]

Τελικώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα, όπως αποκαλύπτουν οι πυροσβέστες και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως σύντομα.

Εξαιτίας της κατολίσθησης τουλάχιστον 50 σπίτια χρειάστηκε να εκκενωθούν και το θύμα δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα ότι σώθηκε από κάτι τέτοιο.

«Από όσα είδαμε και την κατάσταση του σπιτιού, θεωρήσαμε ότι ήταν αδύνατο να επιβιώσει κανείς από αυτό», δήλωσε εκπρόσωπος των αρχών.

Συνολικά καταστράφηκαν δύο σπίτια και πέντε οχήματα, αν και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί.

Σοκ: Γυναίκα κοιμόταν ενώ το σπίτι της έπεφτε από το λόφο [εικόνες]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ