Κόσμος

Γκάφα από το ΑΠΕ: Έστειλε τηλεγράφημα από την Αθήνα της… Βενεζουέλας (εικόνα)

Στη… Βενεζουέλα φαίνεται πως νιώθει ότι ζει ο συντάκτης της είδησης του ΑΠΕ σχετικά με την κατακραυγή και το θρήνο για τους 68 νεκρούς μετά την εξέγερση κρατουμένων σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Βαλένσια, καθώς το τηλεγράφημα αναγράφει «Αθήνα, Venezuela» (και όχι «Αθήνα, Greece») ως τόπο από τον οποίο εστάλη.

Το πιθανότερο είναι ο δημοσιογράφος να… «μετακόμισε» εκ παραδρομής την Αθήνα στη Βενεζουέλα, και να μην ήθελε να στείλει κάποιου είδους… μήνυμα για τις αγαστές σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ένας άλλος συντάκτης του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων είχε δώσει τον… αδιανόητο τίτλο «Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές, δίνοντας γη και ύδωρ, ανεβαίνεις ψηλά όπως η μαϊμού και μένεις μετά με την μπαν΄ανα» σε τηλεγράφημα για τις κρίσεις των σμηνάρχων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε κείνη την περίπτωση, βέβαια, ο δικαιολογημένος σάλος που προκλήθηκε οδήγησε στη συγγνώμη του ΑΠΕ-ΜΠΕ και σε ενέργειες του διευθυντή του εναντίον του συντάκτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...