Κόσμος

Η Μπριζίτ Μακρόν στην Αρχαία Αγορά, ενθουσιασμένη με την Αθήνα: «Δεν φεύγω. Θα μείνω!» (Βίντεο)

Στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας ξεναγήθηκε η Μπριζίτ Μακρόν, το πρωί της Παρασκευής.

Την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκε στον χώρο, λίγο μετά τις 10:15, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ Παυλοπούλου.

Ευδιάθετη, η κομψή σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, ντυμένη με φόρεμα χρώματος «μπλε ρουά», απάντησε χαμογελαστή στους δημοσιογράφος, όταν την ρώτησαν στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς, τι εντυπώσεις έχει αποκομίσει από το 24ωρό της στην Αθήνα: «Je ne pars plus! Je reste (Δεν φεύγω. Θα μείνω)».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην Αρχαία Αγορά, η Μπριζίτ Μακρόν συζήτησε ιδιαίτερα το θέμα των θεσμών, της λειτουργίας της Αρχαίας Αγοράς.

Οι τουρίστες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην Αρχαία Αγορά και την αναγνώρισαν εξέφρασαν την επιθυμία να βγάλουν selfie με την Μπριζίτ Μακρόν.

Μετά το πέρας της ξενάγησης, η κ. Παυλοπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση.

Δείτε το βίντεο του Σκάι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...