Κόσμος

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Στουτγκάρδης: Δύο άτομα απείλησαν να ανατινάξουν αεροπλάνο εν πτήσει - Ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις

Σοβαρότατο επεισόδιο μεταξύ επιβατών σε πτήση από τη Βουλγαρία, προκάλεσε την αναστολή των λειτουργιών και τη ματαίωση όλων των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, στη Γερμανία, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα από τις γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις επιβάτες διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Βάρνα της Βουλγαρίας. Όταν το αεροσκάφος με τους 180 επιβάτες προσγειώθηκε, ένας από τους επιβαίνοντες ενημέρωσε τις αρχές ότι δύο άτομα απείλησαν εν πτήσει να ανατινάξουν το αεροπλάνο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και δόθηκε εντολή να ματαιωθούν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ειδικά κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και του αεροδρομίου, συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ δόθηκε εκ νέου το αεροδρόμιο προς χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκε κάποιος μηχανισμός, αλλά τα δύο άτομα συνελήφθησαν για την αναστάτωση που προκάλεσαν και τις απειλές που έθεσαν σε κίνδυνο την πτήση με τους 180 επιβάτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ