Κόσμος

Ο στρατός ανέκτησε και νέες θέσεις στο Ν και ΝΔ Χαλέπι. Δεκάδες νεοαφιχθέντες τρομοκράτες έτοιμοι να συμμετάσχουν σε επίθεση ευρείας κλίμακας…ΦΩΤΟ

« Δεκάδες νεοαφιχθέντες τρομοκράτες που εξέδραμαν από τις βάσεις τους σε Dar al-Izah και Ein Jareh, έφθασαν στην Β και ΒΔ περιοχή του Χαλεπίου για να συμμετάσχουν σε  ευρείας κλίμακας επιθέσεις κατά των θέσεων των κυβερνητικών δυνάμεων ‘ στις συνοικίες al-Lairamoun, Zahra Abd Rabeh και  Ahrash al-Lairamoun, » μετέδωσαν κάποιες πηγές σύμφωνα με το Fars.

Την ίδια στιγμή συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ του συριακού στρατού και της οργάνωσης Jaish ala fatah στο Νότο Χαλεπίου και στο ΝΔ άξονα του μπλοκ 1070.Χρησιμοποιήθηκαν  διάφοροι τύποι ελαφρών και βαρέων όπλων.Το αποτέλεσμα είναι  ο στρατός και οι σύμμαχοί του να θέσουν υπό τον έλεγχό τους 25 κτιριακά συγκροτήματα του μπλοκ 1070  και να προκαλέσουν το θάνατο και τον τραυματισμό τρομοκρατών.

Ο στρατός υποστηριζόμενος από τη συριακή αεροπορία προκάλεσε απώλειες στις τάξεις της Jeish al-Fatah κι ανέκτησε  αρκετές θέσεις στο Ν και ΝΔ Χαλέπι σε al-Ramousiyeh, 1070 μπλοκ, παλιά πόλη του Χαλεπίου και al-Hamdaniyeh.

Αναφορές νωρίτερα σημείωναν ότι σκοτώθηκε ένας  φημισμένος διοικητής της οργάνωσης Fatah al-Sham (τ. al-Nusra) σε μάχες στη συνοικία al-Ramousiyeh.Επίσης σκοτώθηκε και ο στρατιωτικός διοικητής της οργάνωσης « μέτωπο του Λεβάντε » Shams Abu Mohammad: fars,tayyar 14.8.16

Τώρα σύμφωνα με τον σύριο ανταποκριτή Xoυσείν Μοτάρντα σκοτώθηκαν 8 ένοπλοι της  » ταξιαρχίας Κατάκτησης  » και της Sham Legion και 14 άλλοι τραυματίστηκαν από πυρά του στρατού στο Νότιο Χαλέπι..

CpzpyIbWYAALUkKCpzpy27XEAAd-szCpz9wfLWAAAeFhCCpz9xxZWcAA-OnFCpz9uQPWIAA7Wo7

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ