Κοινωνία

Γλυφάδα: Χαροπαλεύει η 69χρονη που δέχτηκε επίθεση ενώ τάιζε γάτες - Το «βαρύ» παρελθόν του δράστη

Μια σοκαριστική επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στη Γλυφάδα, όταν μία 69χρονη γυναίκα δέχθηκε ξαφνικό χτύπημα από άνδρα ενώ περπατούσε με φίλες της προς τη θάλασσα. Ο 38χρονος δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb είχε αποδράσει 18 φορές από ψυχιατρικό ίδρυμα, εμφανίστηκε ξαφνικά από ένα στενό και τη χτύπησε στο κεφάλι με πέτρα, τη στιγμή που η γυναίκα είχε σταματήσει να ταΐσει τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς, όπως συνήθιζε.

Στο σημείο βρέθηκαν εργαζόμενοι του δήμου, οι οποίοι προσέτρεξαν σε βοήθεια της τραυματισμένης γυναίκας, ενώ κλήθηκαν άμεσα το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Η 69χρονη διακομίσθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στην Εντατική, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικής κλινικής, καθώς οι διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ στο δημόσιο νοσοκομείο δεν επαρκούν. Η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη.

Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άνδρα με ιστορικό αποδράσεων από ψυχιατρικές δομές, συνολικά δεκαοκτώ φορές, και οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για βαριά και σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Γείτονες και φίλοι της 69χρονης περιγράφουν την γυναίκα ως αγαπητή και ιδιαίτερα καλή, εκφράζοντας σοκ και δυσπιστία για το περιστατικό: «Την αγαπάμε όλοι στην πολυκατοικία. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη», λένε συγκλονισμένοι.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αποκάλυψη-Η άγνωστη "υποβρύχια κόντρα" ΗΠΑ-Τουρκίας στη Μαύρη θάλασσα και η αλλαγή ορίων υφαλοκρηπίδας λόγω Ρωσίας που τρέμει ο Ερντογάν

Οι ΗΠΑ βλέπουν τις πρόσφατες επιθέσεις της Ουκρανίας σε δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα ως ευκαιρία να επαναφέρουν τη...