Μποτιλιάρισμα Αττική
Κοινωνία

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, κέντρο και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Με αυξημένη κίνηση σε αρκετούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, ξεκινά το πρωί της Πέμπτης (4/09) με τον Κηφισό και το κέντρο να καταγράφουν μποτιλιάρισμα. 

Αναλυτικότερα, χαμηλές ταχύτητες υπάρχουν σε άνοδο και κάθοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), αλλά και στη Λεωφόρο Κηφισού (άνοδο και κάθοδο) από το ύψος της Λένορμαν έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και στο κέντρο της Αθήνας αρκετοί δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι.

Χαμηλές ταχύτητες διαπιστώνονται σε:

Λ. Κηφισίας (άνοδος)

Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Βασ. Σοφίας (άνοδος)

Βασ. Σοφίας (κάθοδος)

Βασ. Κωνσταντίνου

Επίση προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων υπάρχει στο λιμάνι του Πειραιά και στους γύρω δρόμους από αυτό καθώς και στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά.)

Αττική Οδός

Καθυστερήσεις που φτάνουν τα δέκα λεπτά υπάρχουν στην Αττική Οδό και κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...