Κοινωνία

54χρονος συνελήφθη δύο φορές στη Θεσσαλονίκη γιατί αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα στο μετρό

Ένας 54χρονος άνδρας συνελήφθη και μάλιστα δύο φορές σε 24 ώρες, γιατί αυτοϊκανοποιούνταν μέσα στο μετρό της Θεσσαλονίκης.

Επιβάτες τον είδαν και κάλεσαν τις αρχές, με τον άνδρα να συλλαμβάνεται αρχικά στον «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», μετά από επέμβαση των υπαλλήλων, που τον είδαν με κατεβασμένο το παντελόνι.

Αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά λίγη ώρα μετά, μετέβη στον σταθμό «Φλέμινγκ», όπου ξανά έντρομοι τον είδαν επιβάτες να αυτοϊκανοποιείται. Η αστυνομία προχώρησε σε δεύτερη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...