Κοινωνία

Προκλητικός ο 34χρονος για τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου καθαριότητας

Ο 34χρονος φερόμενος δράστης του ξυλοδαρμού δημοτικού υπαλλήλου παρουσιάστηκε αυτοβούλως χθες το πρωί με την δικηγόρο του στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Είχε παρέλθει το αυτόφωρο, κατέθεσε για το συμβάν και αποχώρησε.

Η δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τη μελέτησε και αποφάσισε την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Έτσι ο 34χρονος συνελήφθη και το πρωί οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τι έγινε, ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι ο δημοτικός υπάλληλος ήταν αυτός που πρώτος του επιτέθηκε και τον χτύπησε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά επίσης τον αδελφό του και έναν Έλληνα, 38 ετών. Και οι δυο ήταν παρόντες στο επεισόδιο στην οδό Αχαρνών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...