Κοινωνία

«Σκούπα» στις Αχαρνές: 14 συλλήψεις, 40 αποξηλώσεις για ρευματοκλοπή και τούνελ διαφυγής σε σπίτι (βίντεο)

Ειδική αστυνομική επιχείριση σε οικισμό των Αχαρνώνπραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουνίου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σχεδιάστηκε, κατά την οποία έγιναν πάνω από 10 συλλήψεις, μεταξύ άλλων και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Ο.Ε.Π.Τ.Α., αστυνομικού σκύλου και μη στελεχωμένου αεροσκάφους (drone).
Σκοπός της ευρείας κλίμακας επιχείρησης ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στην εν λόγω περιοχή.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για - κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, οδήγηση χωρίς την απαιτούμενη άδεια ικανότητας, ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας κ.α.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 5 έρευνες σε οικίες, σε μία εκ των οποίων εντοπίστηκε τούνελ διαφυγής.

Τέλος, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διενεργήθηκαν 40 αποξηλώσεις καλωδίων, που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

notiokoreatika-ypobryxia
Οπλικά συστήματα 0

Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες επιτελείς! Νέα πρόταση αμυντικής συνεργασίας έκαναν εκπρόσωποι της Νοτιοκορεάτικης Hyundai σε συνάντηση με το ΠΝ μας

Όσο ενημέρωναν τους Έλληνες στρατιωτικούς για την προηγούμενη πρόταση με τα υποβρύχια, οι εκπρόσωποι από την Νότια...