Ένα ασφυκτικό bullying με χυδαίες βρισιές, απειλές και ένα καθημερινό εκβιασμό βίωνε τα δύο τελευταία χρόνια ένα 9χρονο παιδί από το Ηράκλειο της Κρήτης με τη μητέρα του να κάνει λόγο ακόμη και για ξυλοδαρμούς από δύο συμμαθητές του.
Οι ανήλικοι «νταήδες», μάλιστα, δεν δίσταζαν να ανεβάζουν στο Tik Tok τις σκηνές ακραίας, ψυχολογικής βίας σε βάρος του 9χρονου ενώ η οικογένεια του θύματος έχει στα χέρια της ηχητικά μηνύματα με τα οποία εκφόβιζαν το γιο τους. Το μαρτύριο του παιδιού ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια όταν ο 9χρονος ξεκίνησε την παράλληλη στήριξη στο σχολείο προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί κάποια εσωτερικά του προβλήματα.
Οι δύο, πρώην, φίλοι του, ηλικίας 8 και 9 ετών, αντί να τον βοηθήσουν άρχισαν να τον κοροϊδεύουν ενώ έστρεψαν και όλα τα παιδιά εναντίον του. «Όλα ξεκίνησαν μαζί με την παράλληλη στήριξη καθώς το παιδί είχε κάποια θέματα μετά το διαζύγιό μας Δεν είχε κάποιο, γνωσιακό πρόβλημα απλά έπρεπε να δουλέψουμε την αυτοπεποίθησή του γιατί ντρεπόταν πολύ στο σχολείο. Με τα παιδιά αυτά ήταν φίλοι από το προνήπιο. Τότε άρχισαν να τον κοροϊδεύουν, ότι είναι χαζό, ότι είναι ΑμεΑ επειδή έχει παράλληλη στήριξη.
Μήνυμα - ντοκουμέντο από τους ''νταήδες'' προς τον 9χρονο:
