Κοινωνία

Εντοπίστηκαν οι δύο Βέλγοι πεζοπόροι που είχαν χαθεί στη χαράδρα του Βίκου

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στο μονοπάτι της χαράδρας του Βίκου, όπου δύο Βέλγοι πεζοπόροι είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους.

Ο ένας εκ των πεζοπόρων, ηλικίας 42 ετών, έχει υποστεί τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ ο δεύτερος, ηλικίας 43 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του.

Λίγο μετά τις 15:00, η ομάδα διάσωσης βρήκε τους δύο Βέλγους πεζοπόρους στο μονοπάτι της χαράδρας του Βίκου. Πραγματοποιούνται ενέργειες μεταφοράς του τραυματία με τη χρήση φορείου και ορειβατικού εξοπλισμού μέχρι το Μονοδέντρι. Ο δεύτερος πεζοπόρος ακολουθεί την ομάδα.

Στην προσπάθεια διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις από την 5η ΕΜΑΚ, τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων και την 5η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ