Κοινωνία

Λάρισα: Άτυχο αγοράκι πνίγηκε τρώγοντας πορτοκάλι στο σχολείο

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικοί ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, καθώς το αγοράκι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο κι αναμένεται να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...