Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αστυνομική επιχείρηση στα Άνω Λιόσια: Κατασχέθηκε όπλο αστυνομικού που είχε κλαπεί από το σπίτι του - Συνελήφθησαν 29 άτομα

Από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Δυτικής, Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, Αθηνών και Πειραιά, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν πρωινές ώρες της Πέμπτης παράλληλες επιχειρήσεις σε οικισμούς σε Μενίδι,  Άνω Λιόσια, Κορωπί, Γέρακα, Σπάτα, Κολωνό και Κορυδαλλό, σύμφωνα με το thriassio.gr

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών με τη συνδρομή αστυνομικών των κατά τόπον Τμημάτων Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ε.Κ.Α.Μ., Δικαστικών Λειτουργών, καθώς και συνεργείων της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Που βρέθηκε το κλεμμένο όπλο 

Ειδικότερα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στα Άνω Λιόσια,  βρέθηκε και  κατασχέθηκε πιστόλι που απασχολούσε ως κλεμμένο και είχε αφαιρεθεί από οικία αστυνομικού στο πλαίσιο διάρρηξης τον Ιούλιο του 2023. 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο  συγκεκριμένος αστυνομικός κατοικεί στο  Χαϊδάρι, ενώ ανήκει σε κεντρική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας,  στην Αθήνα. Την ημέρα που οι κακοποιοί  του διέρρηξαν το σπίτι,  σήκωσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο φύλαγε το όπλο του.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθηκαν 29 άτομα για διάφορα αδικήματα 

Σκοπός της ευρείας κλίμακας επιχείρησης ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στους εν λόγω οικισμούς.

Ελέχθησαν συνολικά 57 άτομα, 36 οχήματα και πραγματοποιήθηκαν 24 έρευνες σε οικίες και 25 προσαγωγές ατόμων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...