Κοινωνία

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μετά τη βραδιά στα λευκά το “Nigerian Party”

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παντρευτεί αύριο (01/09/24) τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino της Πύλου και οι εορτασμοί θα συνεχιστούν σήμερα με το Nigerian Party, εν μέσω προβλέψεων για βροχή στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα περιλαμβάνει ένα πάρτι, το οποίο και θα είναι εμπνευσμένο από τη χώρα καταγωγής του “Greek Freak”, τη Νιγηρία, με παραδοσιακές ενδυμασίες και διάφορα σχετικά έθιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Nigerian Party αναμένεται να δώσουν το “παρών” και πολλοί ακόμη διάσημοι καλεσμένοι, καθώς στην Πύλο περιμένουν πια τον Λεμπρόν Τζέιμς, τη Σερένα Γουίλιαμς και τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ εκεί βρίσκεται ήδη ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, με την οικογένειά του.

Οι εκδηλώσεις για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ξεκίνησαν πάντως χθες, με ένα White Party, στο οποίο όλοι οι καλεσμένοι, αλλά και το ζευγάρι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Η τελετή του γάμου θα “κλείσει” το τριήμερο πάρτι στο Costa Navarino την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...