Κοινωνία

Χρυσοχοΐδης: Στη Ζάκυνθο σήμερα -Σκοπός να διευθετηθούν ζητήματα ασφαλείας στο νησί

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται στη Ζάκυνθο από τις 8 το πρωί ,ώστε να ενημερωθεί για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Λίγο μετά της 08:30, ο κ. Χρυσοχοΐδης, έφθασε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπου συμμετέχει σε κλειστή σύσκεψη με αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου.

Στις 10:00 θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους φορείς της Ζακύνθου και στις 12:00 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, θα παραχωρήσει δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη-Ο χάρτης της λιβυκής ΑΟΖ που προβάλει η Τρίπολη με τουρκική βοήθεια προκαλεί ανησυχία στην Αθήνα για ελληνο-τουρκική κρίση

Βράζει η Τρίπολη της Λιβύης κατά του φιλότουρκου Ντειμπά και επίκειται εμφύλιος πόλεμος και τουρκική παρέμβαση