Κοινωνία

Λύτρας: Ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου – «Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα»

Η γιαγιά της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μίλησε σήμερα (18.06.2024) στο Live News στο Mega για την κακοποίηση της εγγονής της και με καταρρακωμένη ψυχολογία, διερωτάται «γιατί τον αφήνουν ελεύθερο;».

«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ;  Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ», είπε.

«Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα», είπε σοκαρισμένη.

Και πρόσθεσε: «Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;

Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει…Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...