Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαλκιδική: Ελεγχόμενες διακοπές ρεύματος έως τις 21 Ιουνίου

Ελεγχόμενες κυλιόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης στις παράκτιες περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, από Ιερισσό μέχρι Ουρανούπολη, θα πραγματοποιηθεί από αύριο έως τις 21 Ιουνίου, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Οι εργασίες γίνονται προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του δικτύου και υλοτομίες, αναγκαίες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος παρατεταμένων απρόβλεπτων διακοπών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα πάντα με τον ΔΕΔΔΗΕ μόνο για αύριο Πέμπτη, οι διακοπές αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, κυρίως εκτός μεγάλων οικισμών, ενώ από την Παρασκευή 14 Ιουνίου και έως τις 21 Ιουνίου θα περιοριστούν σε μέγιστη διάρκεια δύο ωρών.

Ο Δήμος Αριστοτέλη αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι αναγνώρισε την αναγκαιότητα των εργασιών, ωστόσο, εξέφρασε στον ΔΕΔΔΗΕ τον προβληματισμό για το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες εργασίες δεν πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες και ζήτησε να καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να περιοριστεί ο χρόνος των διακοπών ηλεκτροδότησης στον ελάχιστο δυνατό.

Καλεί δε τους πολίτες να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση για λίγες μέρες, καθώς οι εντατικές εργασίες συντήρησης του δικτύου είναι χρήσιμες και τις έχει ζητήσει επιτακτικά τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος Αριστοτέλη από τον ΔΕΔΔΗΕ καταγγέλλοντας τα φαινόμενα αιφνιδιαστικών διακοπών ηλεκτροδότησης του παρελθόντος, που συχνά διαρκούσαν ακόμα και ολόκληρα 24ωρα, λόγω βλαβών που οφείλονταν σε ελλιπή συντήρηση του δικτύου.

Για το ακριβές πρόγραμμα των διακοπών των επόμενων ημερών, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από τον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...