Κοινωνία

Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων

Μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αλβανικές Αρχές, βρέθηκε και συνελήφθη ο άντρας που δολοφόνησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο την Μεγάλη Πέμπτη. Το περιστατικό αυτό είχε διαστάσεις θρίλερ διότι ο ίδιος δεν είχε παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού τους, ούτε είχε προκαλέσει αναστάτωση στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 65χρονο κάτοικο του χωριού Μποντρίς ο οποίος για άγνωστο ακόμη λόγο φέρεται πως σκότωσε το άτυχο ζευγάρι. Οι Αρχές κατά την έρευνά τους δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο για τον δολοφόνο να είναι κάποιο κοντινό ή συγγενικό τους πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με Αλβανικά μέσα ενημέρωσης νεκροί βρέθηκαν στο σπίτι τους στο χωριό Μπόντρις ένας 84χρονος και μια 88χρονη. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...