Κοινωνία

Σοκ στο Βόλο: 43χρονος χτύπησε με φτυάρι τον ανήλικο γιο του

Ξεπέρασε εντελώς τα όρια ένας 43χρονος στο Βόλο που κατά τη διάρκεια τσακωμού με τον ανήλικο γιό του στο σπίτι της οικογένειας, του επιτέθηκε με φτυάρι, χτυπώντας τον με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το παιδί πανικοβλήθηκε βλέποντας τον ίδιο του τον πατέρα να τον χτυπάει με το φτυάρι και ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια κατέφυγε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και αποχώρησε, αφού πρώτα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 43χρονος πρωταγωνιστής του σοκαριστικού επεισοδίου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι είχε οικογενειακές διαφορές με τον γιο του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και διέταξε να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...