Κοινωνία

Ηράκλειο: Καταδίωξη της αστυνομίας μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη- Έχει τραυματιστεί μια κοπέλα

Καταδίωξη άρχισε κατόπιν τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο. Μπορεί ο οδηγός να διέφυγε αλλά ο εντοπισμός και η σύλληψή του δεν αργούν.

Η επιχείρηση για την καταδίωξη ενός ΙΧ αυτοκινήτου στήθηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, νωρίς το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να χτύπησε με όχημα μια 22χρονη γυναίκα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και να την εγκατέλειψε, σπεύδοντας να εξαφανιστεί.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την κοπέλα τραυματισμένη, προκειμένου να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή της.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, που εντόπισε το αυτοκίνητο, με βάση τις περιγραφές των μαρτύρων και ξεκίνησε η καταδίωξή του, προς την περιοχή της Αμμουδάρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ, το οποίο φέρεται να έχει ξένες πινακίδες και το τιμόνι στην δεξιά πλευρά.

Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για βρετανικό ή κυπριακό όχημα, το οποίο θα εντοπιστεί πολύ γρήγορα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...