Κοινωνία

Ενδείξεις ότι έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της Χρονοπούλου

Την έρευνα διενεργεί το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής μετά από αίτημα των στενών της φίλων για το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Όπως αναφέρει το STAR την Τρίτη κατέθεσε ο σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγκόπουλος, καθώς και άλλα πρόσωπα ώστε να διευκρινιστούν στοιχεία που μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την έρευνα έχει αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μάλλον έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 6 Οκτωβρίου 2023, μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά από πτώση που είχε στο σαλόνι του σπιτιού της, η οποία της προκάλεσε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται