Κοινωνία

Δίκη σκηνοθέτη για βιασμό: «Με βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του»

Όπως είπε, εκείνο το βράδυ είχαν βγει οι δυο τους για φαγητό για να μιλήσουν για δουλειά και στη συνέχεια θα έβρισκαν μια κοινή τους παρέα σε άλλο μαγαζί.

Η περιγραφή της καταγγέλλουσας

«Λίγο μετά την ονομαστική μας εορτή ο κατηγορούμενος, μού είπε να δειπνήσουμε και μετά να πάμε στο Ακρωτήρι να βρούμε την κοινή μας παρέα. Εγώ πήγα γιατί είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και θεωρούσα ότι ίσως μου έκανε κάποια επαγγελματική πρόταση.

Πήραμε δυο μπουκάλια κρασί και άρχισα να νιώθω μια πρωτόγνωρη ζαλάδα, που δεν είχα ξανανιώσει και ζήτησα να φύγουμε. Έκτοτε η πρώτη εικόνα που έχω είναι στο αμάξι του να είναι από πάνω μου, να ασκεί γενετήσια πράξη χωρίς καμία συναίνεση. Λόγω της βιαιότητας της πράξης ξύπνησα. Αυθορμήτως άρχισα να ουρλιάζω και να κλωτσάω, έντρομη, κλαίγοντας. Εκείνος δε σταμάτησε και συνέχισε. Κάποια στιγμή αναγκάστηκε να σηκωθεί από πάνω μου, επειδή ήμουν παρά πολύ έντονη» περιέγραψε η μάρτυρας.

Πρόεδρος: Πού βρισκόσασταν;
Μάρτυρας: Ήταν σκοτεινά, θυμάμαι μόνο σαν εικόνα το allou fun park. Νομίζω ήταν πάρκινγκ. Ήταν σκοτάδι, φοβόμουν κι εκείνος ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να με πάει σε κάποιον δικό μου. Μόνο σ’ εκείνον μπορούσα να απευθυνθώ, ήμουν στην ανάγκη του. Τον παρακάλεσα να με πάει στο Ακρωτήρι. Όλη τη διαδρομή του ούρλιαζα. Με άφησε κι έφυγε. Έμεινα για λίγο έξω από το μαγαζί να ηρεμήσω. Βρήκα την τότε φίλη μου Χρύσα Δρακάκη και της είπα έπειτα από λίγο να φύγουμε. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς τι έχει συμβεί, ένιωθα τεράστια ντροπή. Της είπα ότι είχα πιει λίγο παραπάνω και να φύγουμε.

«Θα είχα πάρει στον τάφο μου το μυστικο μου εάν δεν υπήρχε το metoo»

Η καταγγέλλουσα κατά την κατάθεσή της είπε στους δικαστές ότι την επόμενη ημέρα, της τηλεφώνησε ο σεναριογράφος Κώστας Βαζάκας για να την ρωτήσει εάν θα πάει στην αστυνομία. «Του είπα όχι, και να μη με ενοχλήσει ξανά. Έκτοτε δεν μιλήσαμε ποτέ. Εγώ είχα πει σε κάποιες κοπέλες να τον προσέχουν. Αν δεν υπήρχε το κίνημα me too αυτό θα το είχα πάρει στον τάφο μου. Όταν έγινε το me too, περίμενα να ακούσω το όνομά του. Δεν το άκουσα, αλλά όταν είδα τη Γεωργία Μπίκα να καταγγέλει το βιασμό της, είπα ότι θα το κάνω κι εγώ, αφού μπορεί ένα τόσο νεαρό κορίτσι».

Η μάρτυρας ανέφερε ότι δεν θεωρεί απίθανο να της είχε ρίξει κάτι στο ποτό της ο κατηγορούμενος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελέας: Εκείνος σε τι κατάσταση ήταν;
Μάρτυρας: Νορμάλ.
Εισαγγελέας: Παρότι είχε πιει τόσο αλκοόλ;
Μάρτυρας: Εγώ είχα πιει περισσότερο νομίζω. Πάντως το καλοκαίρι που ήπια με μια φίλη μου δυο μπουκάλια κρασί, ήμουν μια χαρά, δεν ήμουν έτσι.
Εισαγγελέας: Σας έριξε χάπι; Έχετε καταθέσει κάτι τέτοιο;
Μάρτυρας: Δεν έχω καταθέσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν το θεωρώ απίθανο.
Εισαγγελέας: Γιατί δεν πήγατε σπίτι;
Μάρτυρας: Γιατί ήθελα κάποιο οικείο πρόσωπο. Θα ήμουν μόνη αν του έλεγα να με πάει σπίτι. Στον πανικό μου φοβόμουν.
Εισαγγελέας: Μετά από μια αποτρόπαια πράξη το μόνο που δε θες είναι να δεις τον άνθρωπο που σου το προκάλεσε…
Μάρτυρας: Εγώ ούρλιαζα συνέχεια, φοβόμουν ότι με την ένταση μου θα μου σκάσει και κάνα σκαμπίλι.
Εισαγγελέας: Στο ακρωτήρι ήσασταν στην ίδια κατάσταση;
Μάρτυρας: Όχι δεν ήμουν.
Εισαγγελέας: Πατήσατε διακόπτη;
Μάρτυρας: Όχι δεν πάτησα, αλλά ήμουν σε ένα ασφαλές πλαίσιο. Υπήρχαν φώτα, ήταν ένα μέρος που υπήρχε κόσμος, υπήρχε κίνηση.
Εισαγγελέας: Είπατε πριν ότι θα παίρνατε στον τάφο σας την ιστορία αυτή, τελικά τι άλλαξε;
Μάρτυρας: Είναι πολύ δύσκολο. Αυτά πρέπει να καταγγέλλονται, έχω περάσει από πολλά σκοτάδια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ