Κοινωνία

Βιασμός 15χρονης στο Ρέθυμνο: Ελεύθεροι 4 κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας και μετά το τέλος της απολογίας αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αλλά και την παρουσία μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται, ότι συνολικά στην φυλακή βρίσκονται πέντε άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ο 38χρονος Πακιστανός, και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας δύο ακόμα άτομα.

Το χρονικό

Το 15χρονο κορίτσι, το 2022 και το 2023 είχε βιαστεί τέσσερις φορές ενώ σε βάρος της είχαν ασελγήσει αρκετοί άνδρες, Έλληνες και αλλοδαποί.

Ήδη στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα.

Η ανώνυμη καταγγελία και οι πολύμηνες έρευνες

Αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εντοπίστηκε η 15χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της αλλά και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους άνδρες.

Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ