Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Πραγματοποιήθηκαν 3 συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε Κέρκυρα, Αγρίνιο και Ρόδο

΄Ένας 20χρονος Έλληνας στην Κέρκυρα, βρέθηκε οπλισμένος και έχοντας στις τσέπες του ναρκωτικά που από ότι φαίνεται δεν ήταν προσωπική χρήση, κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες σε περιοχή περιφερειακά του νησιού, όπου κρίθηκε ύποπτος από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και έπειτα υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 66,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια απομίμηση πιστολιού, τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη. Την προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του 20χρονου στην διακίνηση της κάνναβης, αλλά και σε άλλες παρανομίες, ανέλαβε η Ασφάλεια που σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Είχε κάνναβη και πολεμικό όπλο



Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συνολικά, κατασχέθηκαν 3,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και ένα πολεμικό τυφέκιο με 74 φυσίγγια που εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που έκανε έρευνα το Σάββατο στην κατοικία ενός 52χρονου Έλληνα στη Ρόδο, οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου καθώς ανακάλυψε 373 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την σχετική ιατρική συνταγή και έναν θρυμματιστή κάνναβης. Μαζί με αυτά κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο τυφέκιο με 1.500 βολίδες και πέντε μαχαίρια και σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ