Κοινωνία

Μη κρατικά ΑΕΙ: Δεν έχουν τέλος οι κινητοποιήσεις των φοιτητών- Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για σήμερα

Σήμερα Πέμπτη η Τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 12.00 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω συγκέντρωσης και πορείας διαμαρτυρίας, φοιτητικών συλλόγων, εκπαιδευτικών σωματείων, μαθητικών κοινοτήτων και άλλων συλλογικοτήτων οι οποίοι εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται, η Ελληνική Αστυνομία θα εφαρμόσει κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Σε ποιους δρόμους θα εφαρμοστούν τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας


Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ