Κοινωνία

ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει επίθεση αστυνομικών σε βάρος του δημοσιογράφου Σπύρο Χαλικιά, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Η ΕΣΗΕΑ κατήγγειλε χθες Παρασκευή, επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Σπύρου Χαλικιά από αστυνομικούς στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη βία που άσκησαν αστυνομικές δυνάμεις σε βάρος του συναδέλφου Σπύρου Χαλικιά του Ρ/Σ «Αθήνα 9.84», ο οποίος κάλυπτε χθες δημοσιογραφικά το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο. Ο συνάδελφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ''Γεώργιος Γεννηματάς''».

ΕΣΗΕΑ: Απολύτως καταδικαστέο φαινόμενο η συνέχιση της άσκησης βίας κατά δημοσιογράφων


Ο δημοσιογράφος φέρεται να δέχθηκε επίθεση κατά τα επεισόδια στο Σύνταγμα την Παρασκευή, με την ΕΣΗΕΑ να σημειώνει:

«Τονίζουμε ότι η συνέχιση του φαινομένου άσκησης βίας εναντίον δημοσιογράφων που παρευρίσκονται στις κινητοποιήσεις προκειμένου να ασκήσουν το επάγγελμά τους και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη, είναι φαινόμενο απολύτως καταδικαστέο, με κίνδυνο να διασυρθεί διεθνώς η χώρα μας» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...