Κοινωνία

Κέρκυρα: Βρέθηκαν 26.000 ευρώ στο σπίτι άντρα που διακινούσε ναρκωτικά

Η πολυτελής ζωή ενός 29χρονου τον πρόδωσε καθώς ύστερα από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του παράνομα έσοδα που αποκόμιζε ενώ διακινούσε πολλών ειδών ναρκωτικά, αλλά και αναβολικές ουσίες στην Κέρκυρα, χρησιμοποιώντας τη μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό του.

Οι πληροφορίες για τις παράνομες δοσοληψίες του έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι εντόπισαν τον νεαρό Έλληνα στην κατοικία του σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι βρήκαν συνολικά 34 γραμμάρια κοκαΐνης, 22,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας», 27 φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκαν το ποσό των 26.200 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση του παράνομου εμπορεύματός του, ένα κινητό τηλέφωνο, το Ι.Χ. αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε. Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και αναβολικών σκευασμάτων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ