Κοινωνία

Σοκ στη Ρόδο: 38χρονος πέθανε κατά τη διάρκεια ελέγχου για ναρκωτικά στο σπίτι του

Αναστάτωση επικρατεί στο νησί της Ρόδου εξαιτίας  του αιφνίδιου θάνατο ενός 38χρονου, από ανακοπή, κατόπιν ελέγχου για ναρκωτικά στο σπίτι που ζούσε με την σύντροφό του.

Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα πέθανε, με την είδηση να γίνεται θέμα συζήτησης στο νησί. Η Ρόδος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, με τον 38χρονο Έλληνα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο νεκρός. Είχε προηγηθεί αστυνομικός έλεγχος στο σπίτι που έμενε με την σύντροφό του, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου, όταν άντρες της Δίωξη Ναρκωτικών, πήγαν για διεξαγωγή ελέγχου, στο σπίτι που διέμεναν ένας 38χρονος Έλληνας και η 33χρονη σύντροφός του, οι οποίοι είχαν απασχολήσει τις Αρχές για ανάλογες υποθέσεις ναρκωτικών στο παρελθόν.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν: 3 φιξάκια κοκαϊνης, ουσία 3 γραμμαρίων άγνωστης προέλευσης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 4 φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται για νόθευση κοκαΐνης, 28 γραμμάρια όξινο αμμώνιο, 39 πίπες πλαστικές καπνίσματος και δύο κινητά.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, κατά την διάρκεια της έρευνας ο 38χρονος, δήλωσε αδιαθεσία. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και κατά την διακομιδή του υπέστη ανακοπή και υπέκυψε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ