Κοινωνία

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πέθανε 68χρονος κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το απόγευμα της Παρασκευής 25/9, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σαντορίνης από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου σημαίας Bermuda, ότι ένας 68χρονος αλλοδαπός επιβάτης (υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου) απεβίωσε εντός του πλοίου κατά τη διάρκεια του πλου από το λιμάνι του Κάντιθ της Ισπανίας για Θήρα.

Το πλοίο κατέπλευσε πρωινές ώρες σήμερα και ο 68χρονος μεταφέρθηκε με επιβατηγό – λάντζα στον λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» ν. Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η μεταφορά της σορού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού