Κοινωνία

Ρώμη: Έλληνες μαθητές έπεσαν θύματα μαζικής κλοπής - Τι αναφέρει πατέρας ανήλικου

Μαθητές από το Ηράκλειο Κρήτης έπεσαν θύματα μαζικής κλοπής κατά την εκδρομή τους στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, οι μαθητές είχαν μεταφερθεί με τα πούλμαν σε εστιατόριο της πόλης για φαγητό μαζί με τους εκπαιδευτικούς, αφήνοντας κάποιες τσάντες στα πούλμαν, τα οποία ήταν κλειδωμένα.

Οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν μέσα στα πούλμαν και να κλέψουν τις τσάντες καθώς και χρηματικά ποσά.

Ο Κώστας Παναγόπουλος, πατέρας ενός μαθητή της Α΄ Λυκείου, που έπεσε θύμα κλοπής μιλώντας στον Alpha είπε ότι το περιστατικό της κλοπής σόκαρε τόσο τα παιδιά όσο και τους καθηγητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα παιδιά έφτασαν στη Ρώμη την Κυριακή και τη Δευτέρα το βράδυ πήγαν κάπου να φάνε, ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος. Συμπλήρωσε πως όταν οι μαθητές επέστρεψαν στα πούλμαν, διαπίστωσαν πως έλειπαν χειραποσκευές, ρούχα και χρήματα. Ο γιος του μάλιστα, τον ενημέρωσε τηλεφωνικά. Ο πατέρας ανέφερε πως εκλάπη η τσάντα του καθηγητή στην οποία μέσα βρίσκονταν οι ταυτότητες των μαθητών. Εκείνος ο εκπαιδευτικός τις είχε συγκεντρωμένες προκειμένου να μην χαθούν.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι οι καθηγητές ξεκίνησαν την έννομη διαδικασία άμεσα ειδοποιώντας την αστυνομία και προχωρώντας σε σχετική καταγγελία. Ακολούθησαν τα απαραίτητα διαδικαστικά σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ