Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κανένας μαθητής πρώτης Δημοτικού στα σχολεία Δικαίων, Κυπρίνου

Η δημογραφική κατάρρευση του βορείου Έβρου  συνεχίζεται, όπως δείχνει η συγκεκριμένη πληροφορία που έκανε γνωστή στη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στη συγκέντρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας, Νίκος Νικολαΐδης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Νικολαίδης: «Στην περιοχή μας η κατάσταση από την πληθυσμιακή συρρίκνωση –κατάρρευση είναι απελπιστική», ανέφερε συγκεκριμένα και πρόσθεσε πως η διαρκής εγκατάλειψη του τόπου είναι «απόρροια της ανεργίας, των αδιεξόδων και της αδιαφορίας από την πολιτεία, που βιώνουν οι κάτοικοι, κυρίως οι νέοι, με αποτέλεσμα η ερήμωση να συνεχίζεται και να αποτελεί το προδιαγεγραμμένο σενάριο του πολύ κοντινού μέλλοντος».

το θέμα της διαρκούς πληθυσμιακής κατάρρευσης που καταγράφεται στον βόρειο Έβρου, αναφέρθηκαν και όλοι οι άλλοι εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων, που απηύθυναν χαιρετισμούς στη χθεσινή συγκέντρωση στην Ορεστιάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ