Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αγία Βαρβάρα: Τα πρώτα λόγια του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα, γιατρού στο επάγγελμα και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τα χέρια του πεθερού του, στην Αγία Βαρβάρα, το το βράδυ του Σαββάτου (24/02). Το θύμα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο με καραμπίνα, στην αυλή του σπιτιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από τους πυροβολισμούς, φέρεται να είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες. Θύτης και θύμα, διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Στο ισόγειο οι γονείς, στον πρώτο η κόρη με τον 57χρονο και τα δύο τους παιδιά, ενώ στον δεύτερο ο γιος τους, αστυνομικός.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι ύστερα από σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ο πεθερός άρπαξε μία καραμπίνα, πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο στην αυλή της οικία τους. Ο αστυνομικός γιος του δράστη ο οποίος μένει στον από κάτω όροφο, έτρεξε όταν άκουσε τον πυροβολισμό και όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, τηλεφώνησε στην 'Αμεση Δράση και ο πατέρας του συνελήφθη.

Τα πρώτα λόγια του πεθερού: «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Αυτή την ώρα, κατάθεση δίνουν τόσο ο φερόμενος ως δράστης και πεθερός του θύματος, όσο και ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και κάλεσε τις αρχές. Μιλώντας στην ασφάλεια της ΕΛΑΣ για το τραγικό περιστατικό, ο πεθερός υποστήριξε πως «νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται», σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

«Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το γνώριζα», λέει ο γιος του πεθερού

Ο γιος του φερόμενου ως δράστη τόνισε μεταξύ άλλων στις αρχές για τον ισχυρισμό περί κακοποίησης της αδελφής του από το θύμα πως «αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το γνώριζα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ