Κοινωνία

Μαυρομμάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν ο πρώην βουλευτής και η σύζυγός του - Προσπάθεια αφύπνισής του την Τετάρτη

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση παραμένουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται με αναπνευστική ανεπάρκεια και σοβαρά θερμικά εγκαύματα που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του σώματός τους. Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να γίνει προσπάθεια αφύπνισης του Μανώλη Μαυρομμάτη, όπως μεταδίδει το Mega.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που βγήκε τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, «ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης, 82 ετών, νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Η Ειρήνη Μαυρομάτη, 80 ετών (σύζυγος), νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (40%) της ολικής επιφάνειας σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...