Κοινωνία

Συγκλονίζει κάτοικος από το Μάτι: «Έχω εγκαύματα τρίτου βαθμού» (Βίντεο)

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αγόρευση του εισαγγελέα στη δίκη για το Μάτι, πρωταγωνιστές της τραγωδίας μίλησαν στο MEGA και τη «Μεγάλη Εικόνα».

Τέσσερις ανθρώποι που εξακολουθούν να παλεύουν καθημερινά με τα ανεξίτηλα τραύματά τους, σωματικά και ψυχικά μίλησαν για τα όσα βίωσαν το 2018.

Η Κάλλι Αναγνώστου αποκάλυψε: «Η πολιτεία έχει κάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Ακόμα και για το Betadine που χρειαζόμασταν, πήγαιναν οι οικεία μας να τα αγοράσουν, όπως και τις γάζες μας. Οι ανάγκες φαρμακευτικών ειδών θα είναι ισόβιες και μόνιμες και δεν αναγνωρίζονται. Τα θεωρούν καλλυντικά και ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά. Πρέπει να κάνω φυσιοθεραπείες. Το σώμα δεν πρόκειται να επανέλθει, δεν έχει ελαστικότητα. Δεν κάηκε μόνο το δέρμα, αλλά και ιστός και νεύρα. Έχω εγκαύματα τρίτου βαθμού. Μαζί και με τα μοσχεύματα είναι 80%, τα οποία και αυτά είναι άλλες πληγές. Έχω χειρουργεία που πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή. Έχω κάνει δύο επεμβάσεις και πρέπει να κάνω κι άλλες. Οι εγκαυματίες καλύπτονται σε ένα μικρό βαθμό και περιορισμένο».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ