Κοινωνία

Αναστάτωση στο Μαρούσι: Σχολικό έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο (Εικόνες)

Το Μαρούσι αποτελεί μία από τις πιο κομβικές περιοχές της Αττικής διότι εκεί υπάρχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες και βρίσκεται δίπλα στην Αττική οδό. Πράγμα που σημαίνει πως η κίνηση γύρω από το «δαχτυλίδι» είναι μεγάλη και τις ώρες αιχμής επικρατεί το αδιαχώρητο καθημερινά.

Δεκάδες οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν, κάνοντας κυριολεκτικά κατάληψη στα πεζοδρόμια, στις διαβάσεις αλλά και όπου υπάρχουν έστω και λίγα τετραγωνικά μέτρα ελεύθερου χώρου.

Σα να μην φτάνει μόνο αυτό έρχονται να προστεθούν και οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες που σηκώνουν κτήρια μεγαθήρια δημιουργώντας επιπλέον κίνηση αλλά και προβλήματα στους δρόμους εξαιτίας των μεγάλων οχημάτων που κινούνται σε μικρούς δρόμους.

 

Κατάληψη παντού… 

 

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Τροχαία αν και γνωρίζει τα τεράστια προβλήματα, αν και ξέρει ότι καθημερινά εκατοντάδες οχήματα σε αυτή την περιοχή παρανομούν αφήνει τα προβλήματα να διαιωνίζονται. Όλα αυτά εις βάρος των μόνιμων κατοίκων που πολλές φορές αδυνατούν να κάνουν χρήση ακόμα και των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης καθώς έχουν καταληφθεί από οδηγούς που παρκάρουν όπου… βρούνε.

Το λεωφορείο ιδιωτικού σχολείου έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο καθώς δεν υπήρχε χώρος να περάσει.

Η μία πλευρά του δρόμου (όχι αυτή που φαίνεται το χτυπημένο όχημα) είχε καταληφθεί από παράνομα παρκαρισμένα οχήματα με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή το λεωφορείο με αυτοκίνητο και να προκληθούν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές καθώς εκείνη την ώρα το σχολικό δεν μετέφερε παιδιά.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο (ένα αστυνομικός με μοτοσικλέτα) έμεινε παρατηρητής και κατέγραψε το περιστατικό. Ο οδηγός του (παράνομα) παρκαρισμένου οχήματος δεν εμφανιζόταν και η «λύση» δόθηκε από τον οδηγό του λεωφορείου που με τη βοήθεια περαστικών και προκαλώντας ζημιά στο όχημά του αποχώρησε από το σημείο…

Ένα καθημερινό φαινόμενο που ενώ είναι γνωστό σε όλους του Κρατικούς φορείς, δυστυχώς συνεχίζει να προκαλεί τεράστια προβλήματα σε όλους τους κατοίκους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ